Nákupný košík

V košíku nemáte žiadny tovar.

Pivovarské kvasnice

Pri výrobe piva sa do rozvareného roztoku prevažne jačmenného sladu a následne aj chmeľu vylúhuje celá škála zdraviu prospešných látok.
Napríklad vitamíny skupiny B, minerálne látky (vápnik, fosfor, draslík, horčík), stopové prvky (železo, meď, zinok, mangán), bielkoviny s vysokým podielom esenciálnych aminokyselín a množstvo ďalších...
Pivovarské kvasnice, ktoré stoja za kvasným procesom pri jeho výrobe, do seba dokážu v priebehu tohto procesu vstrebať všetky spomínané mikroživiny, ktoré vo zvyškovom množstve zostávajú aj v pive.
Šetrne sušené pivovarské kvasnice sú základnou surovinou výrobkov radu Pangamin už od roku 1958.
Pangamín vtedy v celosvetovom meradle patril k prvým prípravkom z pivovarských kvasníc vo forme tabliet.

Ďakujeme všetkým za priazeň, vďaka ktorej sme už 8 rokov po sebe získali ocenenie Superbrands, ktoré svedčí o tom, že Pangamin dokáže plniť očakávania zákazníkov 67 rokov a stále patrí k česko - slovenským stáliciam.


Pomôžeme vám s výberom
22 produktov
Máte vybrané
Zrušiť filtre
Pangamin

Aktuality

Pangamin je medzi Vami! Tu sa dozviete informácie o nových produktoch, zaujímavosti, pozvánky, akcie aj súťaže...

Ďalšie články
Ďalšie články

Pangamín je tu s vami už od roku 1958

Pri zrode pivovarských kvasníc, ako ich poznáme dnes, stáli docent Láznička a doktor Renz. Tí ho pomenovali po vitamíne B15 kyseline pangamovej – Pangamin. V roku 1958 sa Pangamin stal prvým výrobkom z kvasníc, ktorý sa predával v lekárňach a vyrábal v pivovare Braník. Na tradíciu nadviazala modernou výrobou v Západných Čechách spoločnosť Rapeto.

Viete, že pivovarské kvasnice…?

  • sú ľuďmi pre svoje vlastnosti využívané viac ako 2000 rokov,
  • majú chlebovú chuť s typickou pivnou horkosťou,
  • sú super parťákom počas diét, tréningov či psychickej záťaže,
  • sú vhodné aj pre vegetariánov, vegánov a diabetikov.
Pangamin logo bílé